Skip to main content

CID Bioscience

CID Bio-Science, Inc., je kompanija koja prizvodi instrumente za poljoprivredna i ekološka istraživanja više od 25 godina. Kompanija je osnovana 1989. godine predstavivši prvi I najpoznatiji uređaj- ručni uređaj za fotosintezu. Od tada je CID razvio 13 instrumenata za merenje različitih funkcija biljaka.
CID za sebe kaže da su oni inženjeri, naučnici, montažeri, mašineri, tehničari i poslovni ljudi koji su svoju karijeru posvetili izgradnji boljih alata za istraživanje fiziologije biljaka. Na terenu ili u laboratoriji, prenosivi instrumenti CID -a daju najbolje podatke u ruke istraživačima biljaka širom sveta. CID Bioscience je specijalizovan za proizvodnju lakih, kompaktnih instrumenata koji su potpuno funkcionalni na terenu, pružajući podatke na zahtev bez potrebe za laboratorijskom analizom.

Merenja površine lista i indeksa površine listova (LAI) koriste se za praćenje rasta i razvoja biljaka tokom vremena. CID prenosni uređaji mere površinu lista i LAI brzo i bez razaranja u bilo kom okruženju. Uređaji:

CI-202 Portable Laser Leaf Area Meter

CI-203 Handheld Laser Leaf Area Meter

CI-110 Plant Canopy Imager

Spektroskopija lista  za trenutnu analizu pigmenata listova na terenu kako biste uporedili odgovore na nivou lista u različitim tretmanima. CIDov minijaturni spektrometar lista koristi se za nedestruktivno merenje propustljivosti svetlosti, apsorbance i refleksije lišća.

CI-710s SpectraVue Leaf Spectrometer

Merenje fotosinteze: Procena brzine fotosinteze pomaže nam da razumemo zašto i kako biljke reaguju na promene u svom okruženju. Pomoću CID analizatora lako merite fotosintezu, disanje, transpiraciju, PAR i unutrašnji CO2.

CI-340 Handheld Photosynthesis System

Merenje korena Minirhizotronima Vrednovanje korena dok žive u tlu od vitalnog je značaja za razumevanje kako biljka komunicira sa svojom okolinom. Naša tehnologija minirhizotrona za snimanje i analizu korena omogućava korisnicima da bez razaranja posmatraju i prate zdravlje i rast korena tokom više sezona rasta.

CI-600 In-Situ Root Imager

CI-602 Narrow Gauge Root Imager

 


 

 

 

 

  

Pozovite nas

Za dodatne informacije pišite nam

Slični proizvodi